Company Announcements

Norsk Hydro: Invitasjon - Hydros resultater for andre kvartal 2022

Source: OMX
Norsk Hydro: Invitasjon - Hydros resultater for andre kvartal 2022

Hydros resultat for andre kvartal 2022 blir offentliggjort fredag 22. juli 2022 kl. 07:00 CET (01:00 EST, 06:00 UTC/GMT). Kvartalsrapporten og presentasjonsmaterialet blir samtidig gjort tilgjengelig på www.hydro.com.  

Konserndirektør for økonomi og finans Pål Kildemo vil presentere resultatet på engelsk via en audio webcast og telekonferanse kl. 08:30 CET samme dag. Det vil ikke være noen fysisk presentasjon eller pressekonferanse. 

Presentasjonen kan følges via audio webcast. Det vil være mulig å stille spørsmål rett etter presentasjonen. For å bli med på telefonkonferansen og stille spørsmål, registrer opplysningene dine ved å bruke denne registreringslenken. Når du har registrert deg, vil du motta en separat e-post med oppringingsnummer(e) og PIN-koder. 


Investorkontakt:  

Line Haugetraa 
+4741406376 
line.haugetraa@hydro.com