Company Announcements

UPM Raflatacin AMC AG:n osto saatu päätökseen

Source: OMX
UPM Raflatacin AMC AG:n osto saatu päätökseen

(UPM Raflatac, Helsinki, 15.9.2022 klo 14:00) – UPM Raflatacin AMC AG (Advanced Methods of Coating) -yrityskauppa on saatu päätökseen. Toukokuussa 2022 ilmoitettu yrityskauppa on saatu päätökseen 15.9.2022 viranomaishyväksyntöjen jälkeen. AMC AG työllistää yli 300 henkilöä, ja sillä on kaksi tuotantolaitosta Pohjois-Saksassa: Kaltenkirchen ja Hagenow. UPM Raflatac odottaa saavansa yrityskaupasta merkittäviä synergiaetuja.

Yhdistämällä voimansa AMC AG:n kanssa UPM Raflatac nopeuttaa kasvuaan ja laajentaa tuotevalikoimaansa. Uusiin tuotealueisiin kuuluvat Viscom/graafiset materiaalit, joita myydään tällä hetkellä Intercoat-brändin alla sekä Global Notes- ja Print Inform -brändinimien alla myytävät itseliimautuvat tuotteet. Hankinta vahvistaa UPM Raflatacin asemaa Keski-Euroopassa.

"Olemme tyytyväisiä, että kauppa on nyt saatu päätökseen ja voimme aloittaa yhteisen kasvun houkuttelevassa erikoispakkausratkaisujen arvoketjussa sekä tarjota asiakkaillemme entistä vahvempaa tuotevalikoimaa", toteaa UPM Raflatacin liiketoiminta-alueen johtaja Antti Jääskeläinen.

Yrityskaupan myötä UPM jatkaa strategisella polullaan ja vahvistaa yhtiön uudistumista sekä pitkän aikavälin arvonluontia yhdessä kolmesta kasvun keihäänkärjestään.

Lisätietoja antavat:
Antti Jääskeläinen, liiketoiminta-alueen johtaja, UPM Raflatac. Mediakontaktit: UPM Mediasuhteet, puh. +358 40 588 3284
Timo Kekki, vastaava johtaja, UPM Raflatac Films and Specials SBU. Mediakontaktit: UPM Mediasuhteet, puh. +358 40 588 3284

Kuvakori median käyttöön

UPM, Mediasuhteet
ma–pe 9.00–16.00 (EEST)
puh. +358 40 588 3284
media@upm.com

UPM Raflatac
UPM Raflatacin innovatiiviset tarramateriaalit ja palvelut tekevät meistä kestävän kehityksen mukaisten tarraratkaisujen johtavan toimijan. Tarjoamme korkealaatuisia paperi- ja filmitarralaminaatteja brändäykseen ja mainontaan, informaatioetiketöintiin ja toiminnallisiin tarraratkaisuihin. Meillä on maailmanlaajuinen tehdas-, jakeluterminaali- ja myyntiyhtiöverkosto. Yhtiöllä on noin 3 000 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 1,7 miljardia euroa (1,9 miljardia dollaria). UPM Raflatacin emoyhtiö on UPM. Kehitämme tulevaisuuden fiksuja tarraratkaisuja, joissa ei tarvita fossiilisia raaka-aineita. Katso lisää osoitteesta www.upmraflatac.com.

Seuraa UPM Raflatacia: Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Fibres, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana vastuullisuudessa olemme sitoutuneet YK:n 1,5 asteen ilmastotavoitteeseen ja tieteellisiin tutkimuksiin perustuviin tavoitteisiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Yhtiössämme työskentelee 17 000 henkilöä, ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 9,8 miljardia euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.com/fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils