Company Announcements

Harvia Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Source: OMX
Harvia Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Harvia Oyj, Pörssitiedote, 28.9.2022 klo 18.00


Harvia Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunta valmistelee hallituksen jäsenten valintaa ja palkitsemista sekä hallituksen valiokuntien jäsenten palkitsemista koskevat ehdotukset seuraaville varsinaisille yhtiökokouksille sekä tarvittaessa ylimääräisille yhtiökokouksille.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta koostuu yhtiön neljän suurimman osakkeenomistajan nimeämistä edustajista. Osakkeenomistajia edustavien jäsenten nimeämisoikeus on vuosittain niillä neljällä osakkeenomistajalla, joiden osuus yhtiön kaikkien osakkeiden tuottamista äänistä Euroclear Finland Oy:n ylläpitämän osakasluettelon mukaan on suurin varsinaista yhtiökokousta edeltävän kalenterivuoden syyskuun 1. työpäivänä.

Mikäli osakkeenomistaja ei halua käyttää nimeämisoikeuttaan, oikeus siirtyy seuraavaksi suurimmalle omistajalle, jolla muutoin ei olisi nimeämisoikeutta.

Seuraavat jäsenet on nimitetty Harvia Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan:

  • Juho Lipsanen, Onvest Oy, hallituksen jäsen
  • Jarno Käyhkö, WestStar Oy, COO
  • Timo Harvia, Tiipeti Oy, osakas
  • Annika Ekman, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, osakejohtaja

Lisäksi Olli Liitola, Harvian hallituksen puheenjohtaja, toimii asiantuntijana nimitystoimikunnassa olematta toimikunnan jäsen.

Nyt valittu nimitystoimikunta toimittaa yhtiön hallitukselle ehdotuksensa vuoden 2023 varsinaiselle yhtiökokoukselle 31.1.2023 mennessä.


Lisätietoja antaa:

Olli Liitola, hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 40 060 5040

Ari Vesterinen, talousjohtaja, puh. +358 40 505 0440


Harvia lyhyesti

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja ja yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.

Harvian liikevaihto vuonna 2021 oli 179,1 miljoonaa euroa, josta 79 % tuli Suomen ulkopuolelta. Konsernin palveluksessa on yli 800 alan ammattilaista Suomessa, Kiinassa ja Hongkongissa, Romaniassa, Itävallassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Virossa ja Venäjällä. Muuramessa Harvian pääkonttorin yhteydessä sijaitsee myös yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos.

Lue lisää: https://harviagroup.com