Company Announcements

ForFarmers N.V.: ForFarmers houdt Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 17 januari 2023

Source: OMX
ForFarmers N.V.: ForFarmers houdt Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 17 januari 2023

Lochem, 5 december 2022


ForFarmers
houdt Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 17 januari 2023 

ForFarmers N.V. maakt bekend dat de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (virtueel) wordt gehouden op dinsdag 17 januari 2023, aanvang 10.00 uur in verband met de benoeming van de heer Theo Spierings tot lid van de Raad van Bestuur (CEO). Het oproepbericht en de agenda met toelichting voor deze vergadering zijn beschikbaar via de corporate website van ForFarmers (www.forfarmersgroup.eu) onder Investors / Algemene Vergadering van Aandeelhouders.  

Dit persbericht bevat informatie die kwalificeert als voorwetenschap in de zin van artikel 7 lid 1 van de EU Marktmisbruik Verordening. 


Noot voor de redactie / Voor meer informatie: 
Caroline Vogelzang, Directeur Investor Relations  M: 0031 6 10 94 91 61, E: caroline.vogelzang@forfarmers.eu 


Bedrijfsprofiel 
ForFarmers N.V. (‘ForFarmers’, Lochem, Nederland) is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij.  
ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals.  
ForFarmers is met een afzet van circa 10 miljoen ton diervoeders marktleider in Europa. De onderneming is actief in Nederland, België, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. ForFarmers heeft circa 2.500 medewerkers. De omzet bedroeg in 2021 circa €2,7 miljard. ForFarmers N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam. 

ForFarmers N.V., Postbus 91, 7240 AB Lochem, T: +31 (0)573 28 88 00 
info@forfarmers.eu, www.forfarmersgroup.eu