Company Announcements

Kutsu webinaariin UPM:n kasvusta ja innovaatioista erikoispakkausmateriaaleissa 7.3.2023

Source: OMX
Kutsu webinaariin UPM:n kasvusta ja innovaatioista erikoispakkausmateriaaleissa 7.3.2023

(UPM, Helsinki, 1.3.2023 klo 10.00) – UPM järjestää englanninkielisen erikoispakkausmateriaalien kasvua ja tuoteinnovaatioita käsittelevän webinaarin sijoittajille, analyytikoille ja pankkiireille 7.3.2023 klo 15.00–16.00.

Globaalit kuluttajamegatrendit lisäävät kestävän kehityksen mukaisten ja turvallisten tarra- ja pakkausratkaisujen kysyntää. UPM:n kasvu erikoispaperi- ja tarramateriaalisegmenteissä jatkuu. Liiketoiminnat innovoivat ja laajentavat tuotevalikoimaa, joka vähentää riippuvuutta fossiilipohjaisista materiaaleista.

UPM Specialty Papers -liiketoiminta-alueella on laaja osaaminen teknisesti vaativissa papereissa ja se valmistautuu tulevaisuuden kasvuun. Kumppaneiden kanssa kehitetyt barrier-paperit tarjoavat kierrätettävän ja vastuullisemman pakkausmateriaalin esimerkiksi joustopakkauksissa.

UPM Raflatacin tavoitteena on tulla maailman ensimmäiseksi fossiilisista raaka-aineista riippumattomaksi tarramateriaaliyhtiöksi. Vuonna 2022 UPM Raflatac hankki saksalaisen tarramateriaaliyhtiön AMC AG:n ja vauhdittaa näin kasvustrategiaansa ja laajentaa tuotevalikoimaansa uusiin loppukäyttöihin.

Webinaarin osallistujat voivat seurata lähetystä yhtiön verkkosivuilla www.upm.fi/sijoittajat tai tästä linkistä. Osallistujat voivat myös esittää tilaisuudessa kysymyksiä. Webinaarin tallenne julkaistaan verkkosivuilla tilaisuuden jälkeen.


Lisätietoja antaa:
Sijoittajasuhdejohtaja Mika Mikkola, UPM, puh. 02041 50376

UPM, Mediasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh. 040 588 3284
media@upm.com

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuille kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Fibres, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 17 200 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 11,7 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils